Η Microbase υλοποίησε το νέο Τηλεφωνικό Κέντρο του Πολυτεχνείου Κρήτης

Αθήνα, 3 Ιουνίου 2015

Η Microbase, υλοποιώντας την πλατφόρμα της Microbase CommServer, σχεδίασε και παρέδωσε το νέο Τηλεφωνικό Κέντρο του Πολυτεχνείου Κρήτης με δυνατότητα για 3000 χρήστες και 400 ταυτόχρονες κλήσεις.

Η πλατφόρμα Microbase CommServer, βασισμένη στις τεχνολογίες Asterisk και OpenSIPS, λογισμικά ανοικτού κώδικα και ανοικτών τεχνολογιών, τόσο υποδομών όσο και εφαρμογών τελικών χρηστών, προσφέρει στους χρήστες του Πολυτεχνείου Κρήτης υπηρεσίες επικοινωνίας όπως VoIP τηλεφωνικές κλήσεις, Video Κλήσεις, Instant Messaging, Presence, Voicemail to Email, Fax to Email, Conferencing και άλλες σύγχρονες και καινοτόμες υπηρεσίες.

Η Microbase, με μοναδικές πιστοποιήσεις στις τεχνολογίες που αξιοποιεί, συνεχίζει να αναπτύσσει και να προσφέρει λύσεις σε σύνθετες τηλεπικοινωνιακές ανάγκες, εκμεταλλευόμενη την ευελιξία και τα κοστολογικά πλεονεκτήματα των λογισμικών ανοιχτού κώδικα.


Σχετικά με τη Microbase – Η Microbase δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και λύσεων από το 2003 και διαθέτει άδεια παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών από την ΕΕΤΤ. Βασιζόμενη σε δύο άξονες, ο πρώτος της ανάπτυξης εφαρμογών και ο δεύτερος του σχεδιασμού και υλοποίησης τηλεπικοινωνιακών δικτύων, δημιούργησε πρωτοποριακά προϊόντα όπως η σειρά τηλεφωνικών κέντρων Microbase CommServer,  Microbase miniComm, Microbase CommGate βασισμένα στο λογισμικό ανοιχτού κώδικα Asterisk της εταιρίας Digium ενώ αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα της τηλεπικοινωνιακής πλατφόρμας Exelysis Contact Center και της πλατφόρμας ασφαλείας για Unified Communications της εταιρίας UMLabs.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με:

Microbase – Αλέξανδρος Δαλέζιος, Business Development Manager

Τηλ. 212 000 5300 – 6945 292814, email: pr@microbase.gr