IT Security

IT Security Λύσεις & Υπηρεσίες

Για τη Microbase το να παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον για την
ψηφιακή περιουσία των πελατών της, είναι μια συνεχής διεργασία.

Η αδιάλειπτη παρακολούθηση των παγκόσμιων εξελίξεων από τους Μηχανικούς της Microbase, αφήνει τον πελάτη-εταιρία να επικεντρωθεί στην επιχειρησιακή του ευημερία, χωρίς ανησυχίες για ψηφιακές απειλές και κυβερνο-επιθέσεις.

Με δυνατό σημείο της Microbase την άμεση υποστήριξη μετά την πώληση, εμπιστευτείτε τη μεγάλη γκάμα των Ολοκληρωμένων IT Security Λύσεων και Υπηρεσιών που προσφέρει:

Αξιολόγηση Ασφάλειας

Προκειμένου να σχεδιαστεί σωστά η αντιμετώπιση προβλημάτων ασφάλειας, πρέπει να προηγηθεί η σχετική Αξιολόγηση. Σκοπός της είναι α) η ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης, η ανίχνευση ευπαθειών και κενών ασφαλείας και β) η ανάλυση διαδικασιών και άλλων παραγόντων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποφυγή παραβίασης των υποδομών και δεδομένων κάθε επιχείρησης/ οργανισμού. Η Microbase αξιολογεί την υφιστάμενη κατάσταση και προτείνει σύγχρονες Λύσεις για τη θωράκιση της ασφάλειας.

Προστασία στο Cloud

Η μεταφορά των υποδομών ή και μέρους των υπηρεσιών ΙΤ των εταιριών, είναι μια συνεχόμενη διαδικασία. Τα δεδομένα είναι πλέον διαθέσιμα από παντού στους χρήστες των επιχειρήσεων, αλλά όχι μόνο σε αυτούς. Η προστασία των Cloud υποδομών και υπηρεσιών ξεφεύγει από τις μέχρι σήμερα κοινές πρακτικές προστασίας περιμέτρου και χρηστών, αφού αυτά φιλοξενούνται σε υποδομές τρίτων. Η Microbase διαθέτει γκάμα Λύσεων, οι οποίες σε συνεργασία με τον Cloud Provider κάθε επιχείρησης/ οργανισμού, προστατεύει τα δεδομένα τους και διασφαλίζει την πρόσβαση σε αυτά μόνο από τους χρήστες. Email Protection, Cloud Storage Protection, Identity hijacking, DLP είναι μερικά από τα σημεία εφαρμογής των Λύσεων αυτών.

Συστήματα Προστασίας Περιμέτρου (Firewall)

Η προστασία των υποδομών και ψηφιακών δεδομένων των επιχειρήσεων/ οργανισμών, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφαλή ενεργοποίηση της τηλεργασίας και για την εύρυθμη και παραγωγική λειτουργία τους, στη νέα εποχή.
Η Microbase, συνεργαζόμενη με τους ηγέτες στην αγορά των Next Generation Firewalls, προσφέρει αξιόπιστες Λύσεις για την προστασία της περιμέτρου και την ασφαλή απομακρυσμένη πρόσβαση των χρηστών, με τεχνολογίες όπως Intrusion Detection and Prevention, Zero Day Attack Detection and Prevention, Content Filtering κ.ά.

Συστήματα Προστασίας Τερματικών (End Point Security)

Διαχρονικά, το σημαντικότερο τρωτό σημείο των επιχειρήσεων/ οργανισμών είναι ο τελικός χρήστης. Μεγάλο μέρος των επιθέσεων στοχεύουν σε λάθος χειρισμό ή σε ελλιπώς προστατευμένα τερματικά χρηστών. Οι επιθέσεις προς χρήστες και τερματικά συνεχώς εξελίσσονται, ενώ μεγάλο πλήθος αυτών δεν μπορούν να εντοπιστούν με κλασικές μεθόδους Antivirus. Η Microbase διαθέτει σειρά από Λύσεις για την προστασία των χρηστών και των τερματικών τους, βασιζόμενες σε σύγχρονες τεχνολογίες με χρήση AI και ML και δυνατότητες Anti-Virus, Anti-Ransomware, Anti-Phishing, DLP, Thread Emulation και Extraction κ.ά.

Συνεργασίες

Οι προτάσεις μας για IT ασφάλεια περιλαμβάνουν τα πάντα σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο ψηφιακό κόσμο. Προστατεύουν τις περιουσίες των οργανισμών από απειλές στον κυβερνοχώρο, όπως:

  • εταιρικά δίκτυα μέσω των μετασχηματισμών στο cloud,
  • απομακρυσμένους εργαζόμενους,
  • κρίσιμες υποδομές.

Οι Λύσεις Microbase για IT ασφάλεια, βασίζονται σε συνεργασίες με παγκόσμιους ηγέτες του χώρου.

CHECK POINT TECHNOLOGIES

Η Check Point Software Technologies είναι ηγέτης στις λύσεις ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, με αφοσίωση στην προστασία των εταιρικών επιχειρήσεων και των κυβερνήσεων παγκοσμίως.

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η αποστολή της Check Point είναι να ασφαλίσει τον ψηφιακό κόσμο για όλους, παντού. Από τα πρωτοποριακά firewalls έως τις λύσεις ασφάλειας που παρέχονται με τεχνολογία cloud, με τεχνητή νοημοσύνη, δεσμεύονται για την προστασία των οργανισμών.

Η γνώση των Μηχανικών της Microbase και τα εργαλεία της Check Point
είναι ο καλύτερος συνδυασμός για τις ανάγκες της ψηφιακής σας ασφάλειας.

Μέσω της πλατφόρμας Check Point Infinity, παρέχονται λύσεις αιχμής για άμυνα έναντι των πιο εξελιγμένων κυβερνοεπιθέσεων.

Το χαρτοφυλάκιο λύσεων του Check Point Infinity προστατεύει από επιθέσεις 5ης γενιάς στον κυβερνοχώρο, με κορυφαίο ποσοστό εντοπισμού κακόβουλου λογισμικού, ransomware και άλλων απειλών. Το Infinity περιλαμβάνει τρεις βασικούς πυλώνες:

  • Check Point Harmony για απομακρυσμένους χρήστες,
  • Check Point Quantum για την προστασία των περιμέτρων του δικτύου και των κέντρων δεδομένων,
  • Check Point CloudGuard, για πρόληψη κινδύνων και απειλών στο cloud.

Και επιπλέον το Check Point Horizon ένα μοναδικό σύστημα τεχνητής νοημοσύνης μέσω cloud, που παρέχει ασφάλεια σε επίπεδο επιχείρησης σε όλα τα κέντρα δεδομένων, το δίκτυο, και τους απομακρυσμένους χρήστες, με ενοποιημένη διαχείριση.

Η Check Point προωθεί ένα ασφαλές, υγιές, υποστηρικτικό και ποικίλο εργασιακό περιβάλλον, με ευκαιρίες εκπαίδευσης και εξέλιξης για όλους τους εργαζόμενους. Η Check Point πέτυχε την ισότητα των φύλων στο C-Suite και δεσμεύεται για ίσες ευκαιρίες και ίσες ανταμοιβές για όλους.

Ρωτήστε την Ομάδα της Microbase για τις Λύσεις Check Point

FORTINET

Σε λειτουργία περισσότερα από 20 χρόνια, η Fortinet συνεχίζει να είναι η κινητήρια δύναμη στην εξέλιξη της κυβερνοασφάλειας και της σύγκλισης της δικτύωσης και της ασφάλειας, με αποστολή: την ασφάλεια ανθρώπων, συσκευών και δεδομένων, παντού.

Για το σκοπό αυτό το χαρτοφυλάκιό της, με περισσότερα από 50 προϊόντα, είναι η μεγαλύτερη ολοκληρωμένη διαθέσιμη πρόταση, παρέχοντας αποδεδειγμένη ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Οι λύσεις της Fortinet είναι από τις πιο αναπτυγμένες, κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και πιο επικυρωμένες στον κλάδο.

Η Ομάδα της Microbase είναι έτοιμη να αξιολογήσει και να επιλύσει οποιοδήποτε ζήτημα κυβερνοασφάλειας της επιχείρησής σας, έχοντας στο πλευρό της τη Fortinet.

Η ενοποιημένη πλατφόρμα της Fortinet ανταποκρίνεται σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο κυβερνοασφάλειας, για να καλύψει τις συνεχώς επιταχυνόμενες επιχειρηματικές ανάγκες. Η λύση για την απλούστευση πολύπλοκων δικτύων, κατανεμημένων χρηστών και υβριδικών εφαρμογών είναι η σύγκλιση και η εδραίωση της ασφάλειας, με ευέλικτα μοντέλα κατανάλωσης για εύκολη αγορά.

  • Το Fortinet Security Fabric επιτρέπει την αυτοματοποιημένη προστασία, ανίχνευση και απόκριση.
  • Το FortiOS, το κορυφαίο λειτουργικό σύστημα της Fortinet, επιτρέπει τη σύγκλιση δικτύωσης και ασφάλειας. Το FortiOS χρησιμεύει επίσης ως θεμέλιο του Fortinet Security Fabric.

Πέρα από τον τεχνολογικό τους προσανατολισμό, οι ενέργειες της Fortinet συνίστανται στο να βοηθήσουν τον κόσμο να γίνει πιο ασφαλής και βιώσιμος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Fortinet προσπαθεί να μειώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της τεχνολογίας της, να εξαλείψει την παγκόσμια έλλειψη δεξιοτήτων στον κυβερνοχώρο και να προωθήσει τη συνεργασία κατά του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο.

Ρωτήστε την Ομάδα της Microbase για τις Λύσεις Fortinet