Έργο σε Energean

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

H Energean (LSE: ENOG, TASE:אנאג) είναι μια ανεξάρτητη εταιρία έρευνας και παραγωγής υδρογονανθράκων με έδρα στο Λονδίνο, που εστιάζει στη βιώσιμη ανάπτυξη των φυσικών πόρων της Μεσογείου με επίκεντρο το φυσικό αέριο. Η παραγωγή του Ομίλου προέρχεται από τo Ισραήλ, την Αίγυπτο, την Ιταλία, την Ελλάδα, την Κροατία και το Ηνωμένο Βασίλειο. To 2023 η παραγωγή έφθασε τις 123 χιλιάδες βαρέλια ισοδυνάμου πετρελαίου (kboe) την ημέρα κατά μέσο όρο το 2023, ενώ στο δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2024 καταγράφηκε νέα αύξηση στις 144 kboe την ημέρα, με το 82% αυτής να είναι σε φυσικό αέριο. Επιπλέον, έχει δρομολογήσει μία επένδυση της τάξης των 900 εκατ. ευρώ συνολικά για την απανθρακοποίηση της ελληνικής βιομηχανίας και βιομηχανικών μονάδων στην ευρύτερη περιοχή, με το project της αποθήκευσης CO2 στον Πρίνο της Καβάλας, το οποίο είναι το πρώτο του είδους στην Ανατολική Μεσόγειο.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ & ΣΥΝΘΗΚΕΣ

H Energean λειτουργεί πολλαπλά γραφεία σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία και Ισραήλ. Για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη επικοινωνία μεταξύ των σημείων παρουσίας, είναι σκόπιμη η τηλεπικοινωνιακή διασύνδεσή τους και η εύκολη και άμεση τηλεφωνική επικοινωνία. Για τον σκοπό αυτό απαιτείται μία ενιαία τηλεπικοινωνιακή λύση, εύκολα διαχειρίσιμη, με σύγχρονο εξοπλισμό και λειτουργικότητα, ώστε να βελτιώνει την παραγωγικότητα.

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ & Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ MICROBASE

Για να καλύψει την παραπάνω ανάγκη, η Microbase υλοποίησε τη Λύση σύγχρονου τηλεφωνικού κέντρου Exelysis UCS. Με απομακρυσμένη παραμετροποίηση και υποστήριξη των Μηχανικών της Energean, το σύνολο των εγκαταστάσεων υλοποιήθηκε άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά, επιτυγχάνοντας την απροβλημάτιστη μετάβαση στη νέα συνθήκη.
Παράλληλα, με τη χρήση συσκευών της Snom και της Gigaset, τα γραφεία της Energean λειτουργούν με σύγχρονες συσκευές που προσφέρουν πλούσια λειτουργικότητα.
Η Λύση Exelysis SBC επίσης επέτρεψε τη διασύνδεση της τηλεπικοινωνιακής υποδομής με διαφορετικές και σύνθετες τηλεπικοινωνιακές διασυνδέσεις που ζητήθηκαν σε απομακρυσμένες εγκαταστάσεις.

ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Οι Λύσεις της Microbase μετά την εγκατάσταση και λειτουργία τους, προσέδωσαν στην Energean:

  • Διασύνδεση όλων των σημείων παρουσίας της εταιρίας.
  • Διευκόλυνση της επικοινωνίας.
  • Μείωση του κόστους προμήθειας και υποστήριξης από τη συνολική κεντρική συμφωνία του Ομίλου.
  • Ευκολία στη διασύνδεση με τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, ανεξαρτήτου χώρας, μέσω της ευελιξίας και της καινοτομίας των Λύσεων της Microbase.

ΛΥΣΕΙΣ MICROBASE ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ

Ενοποιημένη Επικοινωνία - Exelysis Unified Communication

Exelysis Session Border Controller

Συσκευές Snom και Gigaset