Εγκαταστάσεις

Κτιριακές εγκαταστάσεις MicrobaseΗ Microbase  έχει την έδρα της στην Αργυρούπολη και στεγάζεται σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο 2.700 τ.μ.

Διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές για να υποστηρίξει τις υπηρεσίες της και επιπλέον ένα χώρο 300 θέσεων εργασίας για callcenter.

Η ηλεκτρομηχανολογική υποδομή της ξεκινάει από την ύπαρξη υποσταθμού της ΔΕΗ εντός των κτιριακών εγκαταστάσεων με δυνατότητα παροχής υψηλής ισχύος η οποία μπορεί να υπερκαλύψει τις ανάγκες σε ηλεκτροδότηση του κτηρίου στο πολλαπλάσιο.

Για την υποστήριξη της αδιάλειπτης λειτουργίας των θέσεων εργασίας διαθέτει ανεξάρτητο ηλεκτρολογικό δίκτυο  υποστηριζόμενο από UPS με μελέτη Ηλεκτρογεννήτριας η οποία θα μπορεί να υποστηρίξει την λειτουργία του κτηρίου σε περίπτωση μακρόχρονης διακοπής ρεύματος.

Η δικτυακή υποδομή της Microbase βασίζεται στις δύο μεγαλύτερες εταιρίες παθητικού και ενεργού εξοπλισμού, την Panduit και την Cisco. Διαθέτει δομημένη καλωδίωση με διασύνδεση ορόφων μέσω οπτικών ινών, όπου τόσο τα Access Switches όσο και τα Core Switches της εταιρίας Cisco αποδίδουν ταχύτητα 1Gbit. Για την πρόσβαση φορητών συσκευών, διαθέτει κάλυψη ασύρματης πρόσβασης σε όλους του ορόφους τεχνολογίας WiFi με το υλικό Aironet της Cisco.

Για την ασφάλεια των κτιριακών εγκαταστάσεων και του προσωπικού, διαθέτει σύγχρονο σύστημα συναγερμού, εξόδους κινδύνου, αυτόνομα συστήματα πυρόσβεσης αλλά και κεντρικό σύστημα πυρόσβεσης με αισθητήρες καπνού και θερμότητας σε όλο το κτίριο.