7 Ιουνίου, 2021 margarita

Συμμετοχή της Microbase στο Επιστημονικό Συνέδριο: «Αναπτυξιακή Χρηματοδοτική Πολιτική & Δημοσιονομικός Έλεγχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», το Δήμο Κορινθίων και το Φορέα Επιμόρφωσης Στελεχών της Αυτοδιοίκησης International Forum Training & Consulting, στην Κόρινθο, από Παρασκευή 2 έως Κυριακή 4 Ιουλίου 2021.

820 430 bannerΣτο πλαίσιο του Συνεδρίου θα αναπτυχθούν θέματα που απασχολούν την οικονομική & διαχειριστική καθημερινότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και τις καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές.

Το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021, στο πλαίσιο των Ειδικών Θεματικών Ενοτήτων, και ώρα 10:30, ο Managing Director της Microbase, κος Αντώνης Ψαράς, θα παρουσιάσει το θέμα: «Ολική Ψηφιακή Διαχείριση Αιτημάτων Πολίτη σε Διαλειτουργικότητα με τις Υπηρεσίες: Μία Πρωτοποριακή Εφαρμογή Εξοικονόμησης Πόρων στο Δήμο Αμαρουσίου». Θα τιμήσει με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κος Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ο οποίος θα παρουσιάσει την ψηφιακή ανάπτυξη/ πολιτική του Δήμου, καθώς επίσης τις απόψεις και τα αποτελέσματα της Γραμμής Δημότη 15321 του Δήμου Αμαρουσίου που υλοποίησε η Microbase.

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν ως ομιλητές: Αιρετοί, Τεχνοκράτες, Επιστημονικοί/Ειδικοί Σύμβουλοι, Συνεργάτες ΟΤΑ.