24 Μαΐου, 2023 margarita

10 χρόνια συνεργασίας Microbase & Insurancemarket

Δέκα χρόνια συνεργασίας συμπλήρωσαν οι εταιρίες Microbase και Insurancemarket. Οι Αντώνης Ψαράς, Managing Director της Microbase και Μανώλης Μαρσέλλος, Co-Founder & General Manager του Insurancemarket, ανανέωσαν τη συνεργασία τους, αφού η καινοτομία και η ταύτιση αξιών δείχνουν να είναι ο οδηγός προς την κοινή τους εξέλιξη.

Από το ξεκίνημά τους και οι δυο εταιρίες είχαν όλα τα χαρακτηριστικά για επιτυχία. Γνώση του αντικειμένου τους, ανήσυχο πνεύμα, αναζήτηση της διαφοροποίησης, ποιότητα εργασίας, σεβασμός στον πελάτη.

Cover photo

Από το ξεκίνημά του το Insurancemarket -ως μια online και διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρία- αναζητούσε την απόλυτη digital παροχή υπηρεσιών, άρα και την ασφάλεια και απλοποίηση των διαδικασιών για τους πελάτες της. Την ανάγκη για τις αντίστοιχες αξιόπιστες ψηφιακές υπηρεσίες προσέφερε η Microbase που έτυχε της εμπιστοσύνης του Insurancemarket και η συμπόρευση αποδείχτηκε επιτυχής.

Οι υπηρεσίες της Microbase -στη βάση της συνεργασίας- όπως:

  • η πλατφόρμα Exelysis Contact Center -ένα υπερσύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο- για τη διαχείριση των εισερχόμενων κλήσεων (με χαρακτηριστικά όπως reporting, outbound campaigns, predictive dialing, διασύνδεση με το CRM κ.ά.),
  • η πλατφόρμα Exelysis UCS που καλύπτει τις πιο βασικές ανάγκες PBX,
  • η υπηρεσία τηλεφωνίας Microbase ePhone για τη διαχείριση των ταυτόχρονων τηλεφωνικών γραμμών,

συνετέλεσαν στο να χαρακτηριστεί το Insurancemarket ως game changer υπηρεσία, στο να τοποθετηθεί ως εταιρία πρωτοπόρου στην ασφαλιστική αγορά και να βραβευτεί μεταξύ άλλων και ως Best InsurTech of the Year για το 2022.

Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας των δυο εταιριών, οι Αντώνης Ψαράς και Μανώλης Μαρσέλλος, δήλωσαν:

Αντώνης Ψαράς: «Αυτό που μας διακρίνει ως εταιρία είναι η συνεχής επικοινωνία με τους πελάτες μας για την αποτελεσματική υποστήριξή τους, αλλά και για τη διάγνωση πρόσθετων αναγκών που προκύπτουν από την τηλεπικοινωνιακή λειτουργία τους. Έτσι και με την ομάδα του Insurancemarket, συνεχώς συζητάμε για τα βήματα που μπορούμε να κάνουμε στη συνεργασία μας, τα οποία θα συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων τους. Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε στην επιτυχία τους.».

Μανώλης Μαρσέλλος: «Η συνεργασία μας είναι δυνατή και θα συνεχίσει να είναι, ακολουθώντας τα τελευταία βήματα της τεχνολογίας και της καλύτερης αγοραστικής εμπειρίας. Ο βασικός μας στόχος για τα επόμενα χρόνια είναι να ενδυναμώσουμε τις υπηρεσίες ασφάλισης, ενέργειας και χρηματοοικονομικών προϊόντων, με εξατομικευμένες υπηρεσίες και λύσεις, ώστε ο χρήστης να έχει στα χέρια του ένα ολοκληρωμένο εργαλείο σύγκρισης υπηρεσιών που συνεχώς θα δουλεύει με γνώμονα το όφελός του, βάσει αναγκών και οικονομικών δυνατοτήτων, πάντα με διαφάνεια και αξιοπιστία.»._