5 Οκτωβρίου, 2020 margarita

Microbase Enterprise Voice για το Microsoft Teams

Αντώνης Ψαράς | Microbase Managing Director

Η πανδημία του 2020 και η υιοθέτηση από τις επιχειρήσεις της απομακρυσμένης εργασίας, άλλαξε τα δεδομένα στον τομέα της επικοινωνίας. Η λειτουργία των Τηλεφωνικών Κέντρων, όπως τη γνωρίζαμε – με τηλεφωνικές συσκευές και εγκατεστημένα στο χώρο εργασίας – έπρεπε να ενισχυθεί με υποδομές Cloud, ώστε να διευρυνθούν οι δυνατότητες επικοινωνίας, από οποιοδήποτε μέσο, και σημείο.

Την παραπάνω ανάγκη εξωστρέφειας κάλυψε, με τον καλύτερο τρόπο, το Microsoft Teams, το οποίο με 275% αύξηση χρήσης μεταξύ Νοεμβρίου 2019 και Απριλίου 2020, αποτελεί τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα collaboration παγκοσμίως. Η Microbase, ακολουθώντας τις εξελίξεις, και θέλοντας να προσφέρει προστιθέμενη αξία στους χρήστες του Microsoft Teams, ανέπτυξε τη Λύση Enterprise Voice για το Microsoft Teams.

Πρόκειται για λύση η οποία συνδυάζει τις Cloud τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες της Microbase, με την πλατφόρμα Microsoft Teams, επιτρέποντας φωνητικές κλήσεις, τόσο σε εσωτερικούς χρήστες όσο και σε δημόσιους αριθμούς σε όλο τον κόσμο.

Πελάτες μας εμπιστεύτηκαν τη Λύση Enterprise Voice για το Microsoft Teams, αναβαθμίζοντας το User και Customer Experience,
προσαρμοζόμενοι ταυτόχρονα στις απαιτήσεις της εποχής
και τους ευχαριστώ προσωπικά για αυτό.

 

enterprise voice

Η Λύση Enterprise Voice για το Microsoft Teams μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε τηλεπικοινωνιακή υποδομή έχει επιλέξει κάθε επιχείρηση. Έτσι, μπορεί να διασυνδεθεί με υφιστάμενα On-Premise ή Cloud τηλεφωνικά κέντρα, με τηλεπικοινωνιακές λύσεις ePhone Cloud όπως ePhone Virtual και Cloud PBX, με υποδομές ePhone Cloud Contact Center, ή να χρησιμοποιηθεί  αυτόνομα μόνο με τη χρήση του Microsoft Teams.

Επί του πρακτέου, ο χρήστης με τον εταιρικό του τηλεφωνικό αριθμό, μπορεί να κάνει και να δεχτεί κλήσεις μέσω του Microsoft Teams:

  • Εντός και εκτός εταιρίας σε δημόσιο δίκτυο μέσα από το ίδιο Microsoft Teams interface που χρησιμοποιεί για chat, για εσωτερικές συναντήσεις, για file sharing κλπ.
  • Με χρήση οποιασδήποτε συσκευής (smartphone, desktop, laptop κ.α.).

Επίσης, η επιχείρηση επιτυγχάνει:

  • Συμπίεση των λειτουργικών εξόδων της, χωρίς χρεώσεις περιαγωγής και κινητής τηλεφωνίας.
  • Μεγαλύτερη ευελιξία, αξιοπιστία και ασφάλεια.
  • Φορητότητα και ευρεία γεωγραφική κάλυψη χρηστών.
  • Ενοποιημένη Επικοινωνία και ποιότητα Φωνής.

Θεωρώ ότι είμαστε στην αρχή μιας νέας εποχής για την Cloud τηλεφωνία με αυξανόμενες τάσεις υιοθέτησής της, με το Microsoft Teams
να παίζει ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη αυτής.

Η παροχή δυνατότητας χρήσης του Microsoft Teams με όλες τις επιλογές διασύνδεσης και μέσω των Cloud υποδομών μας, χωρίς ανάγκη εγκατάστασης υποδομών στο χώρο του πελάτη, είναι μια πρόταση που πρώτη η Microbase ανέπτυξε και παρέχει στην Ελλάδα, βασισμένη σε πιστοποιημένες από τη Microsoft υποδομές.