20 Μαρτίου, 2020 amast

#DigitalSolidarityGR – Cloud Υπηρεσία ePhone Voice Conference

Δωρεάν Απομακρυσμένη Τηλε-διάσκεψη Φωνής σε επιχειρήσεις

Η Microbase, πάροχος τηλεπικοινωνιακών λύσεων και υπηρεσιών, στηρίζει την Επιχειρησιακή Συνέχεια, κατά την τρέχουσα περίοδο της πανδημίας και ακολουθεί την προσπάθεια του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο πλαίσιο του DigitalSolidarityGR. Για το λόγο αυτό παρέχει δωρεάν σε επιχειρήσεις την cloud υπηρεσία ePhone Voice Conference για 3 μήνες, δηλαδή μέχρι 30 Ιουνίου 2020.

#DigitalSolidarityGR

Η υπηρεσία προσφέρει τηλε-διάσκεψη φωνής ταυτόχρονων συμμετεχόντων από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Οι συμμετέχοντες απλά καλούν από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, οποιουδήποτε παρόχου, στο νούμερο της υπηρεσίας που θα εκχωρηθεί στην επιχείρηση για το σκοπό αυτό.

Η υπηρεσία διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των στελεχών της επιχείρησης και των συνεργατών τους, χωρίς ειδικό εξοπλισμό, χωρίς ειδικό λογισμικό και εφαρμογές (applications).

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της cloud υπηρεσίας ePhone Voice Conference είναι ότι δεν απαιτείται η χρήση internet, οπότε δεν επιβαρύνονται τα δίκτυα της χώρας, που αυτές τις μέρες είναι ήδη υπερφορτωμένα λόγω της μαζικής χρήσης των μεγάλων πλατφορμών.

Η υπηρεσία ePhone Voice Conference παρέχεται δωρεάν σε επιχειρήσεις μέχρι 30 Ιουνίου 2020, χωρίς χρέωση απόκτησης ή χρήσης.
Χωρίς υποχρέωση διατήρησης της υπηρεσίας μετά τη λήξη του 3μήνου.

H Microbase πάντα με συνείδηση υπευθυνότητας, βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της και στην αγορά, με απομακρυσμένη εργασία των εργαζομένων της από την πρώτη στιγμή των μέτρων της κυβέρνησης.