26 Νοεμβρίου, 2020 chatzi

#DigitalSolidarityGR – Στηρίζουμε την Επιχειρησιακή Συνέχεια

Παροχή της υπηρεσίας “Microbase Enterprise Voice για το Microsoft Teams”

Η Microbase, πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και λύσεων, στηρίζει για άλλη μια φορά την Επιχειρησιακή Συνέχεια εταιριών στην Ελλάδα, κατά την περίοδο της πανδημίας προσφέροντας δωρεάν για 3 μήνες, την Cloud υπηρεσία Microbase Enterprise Voice για το Microsoft Teams.

Η προσφορά αφορά τη δυνατότητα χρήσης του Microsoft Teams ως αυτόνομου Τηλεφωνικού Κέντρου, ως επέκταση του υφιστάμενου Τηλεφωνικού σας Κέντρου (εφόσον αυτό υποστηρίζεται) ή ως ένα απλό τηλέφωνο κάθε εταιρίας.

DigitalSolidarity_Big_NOV20

Οφέλη:

  • Τηλεργασία με ασφάλεια και απλότητα, με δυνατότητα χρήσης εταιρικών τηλεφωνικών αριθμών.
  • Οι χρήστες έχουν το εσωτερικό τους τηλέφωνο εντός και εκτός εταιρίας, χωρίς εκτροπή κλήσεων, μέσω υπολογιστή, tablet, smartphone.
  • Ενοποιημένη επικοινωνία Collaboration / Τηλεφωνία.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  1. δωρεάν ενεργοποίηση και παραμετροποίηση της υπηρεσίας,
  2. δωρεάν χρήση της υπηρεσίας για 5 χρήστες/ εταιρία, έως τις 28/02/2021.

Η προσφορά δεν περιλαμβάνει κόστη αδειών χρήσης της Microsoft και τηλεπικοινωνιακά κόστη, τα οποία προκύπτουν με βάση τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο.

Πώς ενεργοποιείται

Για την παροχή της υπηρεσίας η ενδιαφερόμενη εταιρία στέλνει email στο solidarity@microbase.gr, ζητώντας την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Microbase Enterprise Voice για το Microsoft Teams, αναφέροντας την προσφορά Digital Solidarity. Θα ακολουθήσει επικοινωνία εκπροσώπου της Microbase για τη διεκπεραίωση της ενεργοποίησης.

Πώς λειτουργεί

Μετά την ενεργοποίηση οι χρήστες θα δουν στην εφαρμογή Microsoft Teams την επιλογή Calls, η οποία επιτρέπει την πραγματοποίηση και λήψη των εταιρικών κλήσεων. Δεν απαιτείται καμία ενέργεια στις συσκευές των χρηστών για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

Διαβάστε περισσότερα