15 Φεβρουαρίου, 2022 margarita

Νέο website, νέα εικόνα, νέα εποχή για τη Microbase

Μαργαρίτα Επιτροπάκη | Microbase Corporate Communication & Marketing Manager

Το νέο website της Microbase είναι η βάση μιας νέας εποχής για την εταιρία. Το πάθος για την τεχνολογία, η διάθεση για συνεχή γνώση, η εμπιστοσύνη των πελατών, η πορεία ανάπτυξης, είναι οι βασικότεροι λόγοι που οδήγησαν σε αυτό το lift. Η ταχύτητα που ανέπτυξε ο ψηφιακός μετασχηματισμός -λόγω πανδημίας- ήταν ένας ακόμα λόγος:

Α) για να τονίσουμε το στρατηγικό ρόλο που πρέπει να αποκτήσει η τεχνολογία στο roadmap κάθε οργανισμού και

Β) για να μάθει η αγορά την τοποθέτηση της Microbase, τις αντιλήψεις και τη διαφοροποίησή της.

Η σιγουριά με την οποία προσεγγίζουμε το κοινό μας πηγάζει από τις ολοκληρωμένες Λύσεις μας και τα στιβαρά Προϊόντα μας, που παρουσιάζονται καθαρά και περιεκτικά στο νέο, σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον του website μας. Με σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας, κάνουμε μια προσπάθεια να φέρουμε πιο κοντά την τεχνολογία με τον Άνθρωπο, ώστε να τον διευκολύνει. Το ίδιο αντικατοπτρίζεται και στο website μας, παρουσιάζοντας συνοπτικά και με σαφήνεια τις υπηρεσίες μας.

Τοποθετούμε τον Άνθρωπο, την Τεχνολογία και τη Φωνή
στο επίκεντρο και με αλληλοεξάρτηση.

voice exchange wide

Οι υπηρεσίες της Microbase δίνουν Λύσεις σε επίπεδο στατιστικό, λειτουργίας και διευκόλυνσης των εργαζομένων και της διοίκησης κάθε οργανισμού. Επιπλέον, η λογική της εταιρίας-«μπουτίκ» τεχνολογίας, που έχουμε επιλέξει, μας επιτρέπει να δημιουργούμε δεσμούς με τους πελάτες μας, με την ομάδα των Μηχανικών μας να ηγείται με το άρτιο γνωσιακό της επίπεδο.

Η εφαρμογή Marketing στην τεχνολογία είναι πολυεπίπεδη. Περιλαμβάνει διερεύνηση, σύγκριση, εκπαίδευση, διευκόλυνση, βελτίωση. Η τεχνολογία δεν διαφημίζεται εύκολα, γιατί δεν είναι ένα προϊόν που κάποιος απλά το αγοράζει· πρόκειται για μια επένδυση στρατηγικής βαρύτητας και την εφαρμογή της πρέπει ο πελάτης να την αντιλαμβάνεται, ώστε να μπορεί να την εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Όποιος την εξερευνήσει πρώτος, υπερτερεί. Στοχεύουμε, με το νέο μας website σε συνδυασμό με τις ενημερωτικές μας ενέργειες, να επιτύχουμε τη συνεχή και απαραίτητη εκπαίδευση της αγοράς μας και να στηρίζουμε τους πελάτες μας προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η Microbase παρέχει Ολοκληρωμένες Λύσεις Επικοινωνίας,
με αφοσίωση στην εξέλιξη της Τεχνολογίας.