18 Δεκεμβρίου, 2017 margarita

ePhone – High Definition Φωνή

High Definition Φωνή και Κρυπτογραφημένη Επικοινωνία

Κλήσεις με κορυφαία ποιότητα ήχου και ασφάλεια απολαμβάνουν οι χρήστες της Cloud Telephony υπηρεσίας ePhone της Microbase.

sound ephone PRΜε στόχο την ανάδειξη της υπηρεσίας ePhone ως τον ασφαλέστερο και ποιοτικότερο τρόπο επικοινωνίας, η Microbase προχώρησε στην ενεργοποίηση Κρυπτογραφημένης Επικοινωνίας και High Definition φωνής στο δίκτυο της.

Η αναβαθμισμένη υπηρεσία, επιτρέπει στους συνδρομητές, να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες ePhone πάνω από οποιοδήποτε προσωπικό ή δημόσιο δίκτυο παγκοσμίως, διασφαλίζοντας κρυπτογράφηση των στοιχείων πιστοποίησης αλλά και των δεδομένων φωνής, διασφαλίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το απόρρητο των επικοινωνιών, απολαμβάνοντας παράλληλα εξαιρετικής ποιότητας φωνή με κρυστάλλινο ήχο χωρίς παράσιτα και θορύβους.

Η Microbase ανταποκρινόμενη στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για διασφάλιση του απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων των συνδρομητών της, εξελίσσει τα συστήματα και διαδικασίες της, ώστε να παρέχει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες συμβατές με τα πρότυπα της ΑΔΑΕ, ISO27001 και GDPR.