Η Microbase στο 2ο ετήσιο Συνέδριο UCC GREECE 2015

Η Microbase, με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνει την συμμετοχή της στο 2ο ετήσιο Συνέδριο UCC GREECE 2015 που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και θα συμμετάσχει ως Silver Sponsor.

Η Microbase, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη τηλεπικοινωνιακών λύσεων προηγμένης τεχνολογίας και προϊόντων προστιθέμενης αξίας, προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες και επιχειρηματικές λύσεις με γνώμονα τις απαιτήσεις των πελατών της τόσο στο Δημόσιο όσο και στον Ιδιωτικό Τομέα. Το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας των ανθρώπων της Microbase σε συνδυασμό με τα προηγμένης τεχνολογίας προϊόντα που διαθέτει στους τομείς Unified Communication, Contact Center Solutions, Auditing Platforms και VoIP Security, εδραιώνουν τις υψηλών προδιαγραφών λύσεις που προσφέρει.

Η παρουσία σας στο συνεδριακό χώρο θα μας δώσει την ευκαιρία να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε σκέψεις και απόψεις και να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα, τις καινοτόμες τεχνολογίες και τις επιχειρηματικές λύσεις της εταιρείας μας.