Microbase CommGate

Ο Microbase CommGate είναι ένα υβριδικό τηλεφωνικό κέντρο, VoIP και συμβατικό, βασισμένο στο γνωστό Open Source τηλεφωνικό κέντρο Asterisk, το οποίο έχει τοποθετηθεί εγγενώς σε εξοπλισμό του γνωστού οίκου τηλεπικοινωνιακού υλικού, AudioCodes.

Αποτελεί ένα από τα πληρέστερα σε δυνατότητες τηλεφωνικά κέντρα αφού μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες όπως, Personal Voicemail, Recording, Conferencing, IVR, Queuing, Στατιστικά κλήσεων, Στατιστικά ουρών αναμονής, αυτόματο provisioning συσκευών, VoIP διασύνδεση, προηγμένες CTI υπηρεσίες και πολλά άλλα.

Ο εξοπλισμός στον οποίο βασίζεται μπορεί να υποστηρίξει έως 200 εσωτερικά τηλέφωνα VoIP, και συνολικά 120 κανάλια φωνής προς το δίκτυο τηλεφωνίας όλων των τύπων (Αναλογικές, ISDN BRI, ISDN PRI) τα οποία μπορούν να συνδυαστούν, με αναλογικές γραμμές έως 24 πόρτες (24 κανάλια φωνής), με ISDN BRI έως 24 πόρτες (48 κανάλια φωνής) ή με ISDN PRI έως 4 πόρτες (120 κανάλια φωνής).

Ο CommGate διατίθεται σε 5 μοντέλα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Microbase CommGate-50
Ο CommGate-50 αποτελεί την βασικότερη έκδοση της σειράς. Μπορεί να υποστηρίξει έως 50 εσωτερικά τηλέφωνα τύπου VoIP ή αναλογικά με την βοήθεια εξωτερικής συσκευής. Διαθέτει ένα CPU Board με ένα τροφοδοτικό και έναν δίσκο. Οι γραμμές διασύνδεσης με το TDM δίκτυο τηλεφωνίας είναι 4 ISDN BRI ενώ μπορεί να επεκταθούν με την χρήση εξωτερικών VoIP Gateway.

Microbase CommGate-100
Ο CommGate-100 αποτελεί την βασικότερη έκδοση της σειράς CommGate-100 με δυνατότητα επέκτασης στο ίδιο σασί. Μπορεί να υποστηρίξει έως 100 εσωτερικά τηλέφωνα τύπου VoIP ή αναλογικά ενώ μπορεί να δεχτεί οποιουδήποτε τύπου interface με το TDM δίκτυο, FXO, ISDN-BRI, ISDN-PRI αλλά και interfaces αναλογικών συσκευών FXS. Μπορεί να υποστηρίξει 6 κάρτες επέκτασης οποιουδήποτε τύπου, συνδυάζοντας έτσι αναλογικές, ψηφιακές και VoIP διασυνδέσεις. Διαθέτει ένα CPU Board με ένα τροφοδοτικό και έναν δίσκο.

Microbase CommGate-100R
Η έκδοση R του μοντέλου CommGate-100, αποτελεί την Redundant έκδοση του μοντέλου το οποίο διαθέτει δεύτερο τροφοδοτικό και δεύτερο δίσκο σε συστοιχία RAID 1 προσφέροντας με αυτό τον τρόπο, υψηλή διαθεσιμότητα και επιπλέον ασφάλεια στην λειτουργία του.

Microbase CommGate-200
Η έκδοση CommGate-200 είναι το επόμενο μοντέλο του CommGate-100 το οποίο διαθέτει μεγαλύτερο CPU Board και μπορεί να υποστηρίξει έως 200 εσωτερικά τηλέφωνα τύπου VoIP ή αναλογικά. Διαθέτει ένα τροφοδοτικό και έναν δίσκο και παρέχει τις ίδιες δυνατότητες επέκτασης με αυτές του CommGate-100

Microbase CommGate-200R
Τέλος το μεγαλύτερο και πληρέστερο μοντέλο της σειράς CommGate αποτελεί ο CommGate-200R ο οποίος διαθέτει δεύτερο τροφοδοτικό και δεύτερο δίσκο σε συστοιχία RAID 1 προσφέροντας την μέγιστη επεκτασιμότητα και διαθεσιμότητα.